Fetás kuszkusszal töltött tök – egy adag gránátalmával a tetején is érdemes megkóstolnod

Ne csak a tél közepén próbálkozz a tökkel – ez a kuszkusszal és fetával töltött változat tökéletes köretként és főfogásként is. Ha még izgalmasabbá tennéd, mentaleveleket és gránátalmát tálalj a tetején.

Két nagyobb vagy négy kisebb szeletre is vághatod.
Két nagyobb vagy négy kisebb szeletre is vághatod.Lesyy

Hozzávalók 2 személyre

  • 1 bögre kuszkusz
  • 1.5 bögre forró alaplé
  • 1 csokor petrezselyem apróra vágva
  • 1 darab sütőtök
  • 15 deka feta felkockázva
  • 0.5 darab cukkini felkockázva
  • 1 nagyobb darab gránátalma magjai a tetejére
  • ízlés szerint só, rózsabors
Recept idők

Elkészítés:

A sütőtököt süsd meg, a kuszkuszt forrázd le az alaplével, majd lefedve pihentesd negyedórán át. Amint elkészült, dolgozd el a többi hozzávalóval. Kapargasd ki kissé a tökök belsejét, és a zöldség húsát is add a keverékhez, majd töltsd vissza a tökökbe, és 10 percig süsd még így is a töltött tököket. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek