Ez a remek vegán, fűszeres casserole fehérbabbal a legfinomabb

Ha pedig tálaláskor néhány karika fűszeres, sült zabkolbászt is adsz hozzá, tökéletes lesz a végeredmény. Ehhez csak egy sűrű zabpelyhet kell készítened a kolbász hagyományos fűszereivel és egy jó nagy adag kókuszolajjal, majd megformázni és hagyni megdermedni.

Hát nem gyönyörű?
Hát nem gyönyörű?Susanne Ludwig / 500px

Hozzávalók 2 személyre

  • 4 darab főtt burgonya felkarikázva
  • 1 nagy ek. puha vaj
  • ízlés szerint só, bors, rozmaring
  • 1 tk. barna cukor
  • 1 üveg Marinara-szósz
  • 20 deka marinált articsóka
  • 1 csokor friss snidling a tetejére
  • 1 darab fehérbabkonzerv
  • 7 deka fekete olíva
  • 20 deka mozzarella felkarikázva
Recept idők

Elkészítés:

Egyszerűen forgasd össze a hozzávalókat a forró vajban, majd a sajttal a tetején egy jénaiban pirítsd össze az alapanyagokat negyedóra alatt. Friss snidlinggel a tetején tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek