Tejfölös erdeigomba-ragu – tárkonnyal és citrommal lesz a legfinomabb

Egy adag vegetáriánus finomság, ami nyáron a legfinomabb, mert ebben az időszakban egyébként sem vágyunk nehéz ételekre. Ha te is így vagy vele, dobd össze ezt a gyors ragut, és tálald snidlinges-bazsalikomos rizzsel.

Hozzávalók 2 személyre

  • 40 deka erdeigomba-keverék
  • 2 nagyobb darab párolt pasztinák felkockázva
  • 1 nagy ek. vaj
  • 2 ek. olaj
  • 0.5 fej vöröshagyma apróra vágva
  • ízlés szerint só, frissen tört bors, tárkony és egy kevés citromhéj
  • 3 ek. mascarpone
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
Recept idők

Elkészítés:

A forró zsiradékok keverékén párold üvegesre a hagymát, majd mehet hozzá sorban a többi szükséges alapanyag a mascarponét kivéve. Fedő nélkül párold a gombát 5 percen át, majd vedd le a tűzről és keverd hozzá a mascarponét is. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek