Az epres francia pirítós töltött változata a legjobb reggeli, ha te is édesszájú vagy

Nem túl időigényes fogás, de éppen elég elegáns arra az esetre is, ha egy brunch kerekedik nálatok, ahol néhány szokatlan fogással dobnád fel a menüsort.

Hát ez brutál jól néz ki.
Hát ez brutál jól néz ki.OGphoto

Hozzávalók 2 személyre

A bundáskenyerekhez

  • 2 vékony szelet kalács
  • 4 deci tej
  • 3 nagyobb darab tojás enyhén felverve
  • 2 zacskó vaníliás cukor
  • 1 nagy ek. porcukor
  • 1 mk.
  • 1 mk. fahéj

A töltelékhez

  • 4 nagy ek. natúr sajtkrém
  • 4 ek. eperlekvár
Recept idők

Elkészítés:

A tojást verd fel, a tejet keverd el az összes ízesítővel. A kalácsszeleteket forgasd át a tejben, majd a tojásban, végül egy kevés olajban süsd készre az édes bundáskenyereket. Ha elkészültek, kettőt kenj meg sajtkrémmel, majd kanalazd rá a lekvárt és boríts rá egy másik szeletet. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek