Diós, barackos kevert süti – baracklekvárral és friss krémsajttal a tetején tálald

Ha gyerekek nem esznek belőle, egy adag diólikőr is kerülhet az édesített krémsajtba annak érdekében, hogy ez az egyszerű süti még finomabb legyen.

Kisebb és nagyobb darabokban is finom lesz benne a barack.
Kisebb és nagyobb darabokban is finom lesz benne a barack.Teleginatania

Hozzávalók

  • 20 deka vaj felolvasztva
  • 20 deka cukor
  • 4 darab tojás
  • 2 deci tej
  • 40 deka liszt
  • 1 nagyobb tk. sütőpor
  • 2 ek. sárgabaracklekvár
  • 20 deka sárgabarack kockákra vágva, lisztbe forgatva
  • 1 mk.
  • néhány csepp citromlé
  • 10 deka pirított dió durvára törve
Recept idők

Elkészítés:

Ahogy az a kevert sütiknél lenni szokott, nagyon egyszerű dolgod lesz. Robotgéppel keverd el alaposan a folyékony hozzávalókat, és a szárazakat is dolgozd össze alaposan. Ha ezzel megvagy, forgasd össze a két keveréket, majd tűpróbáig süsd a közepesen forró sütőben. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek