A darált hús nem szigorú alapanyag: ha sertést írunk és pulykából készíted, a fogás összességében nem változik meg. E heti receptjeinket kis mennyiségben állítottuk össze, így a hűtőben árválkodó maradék adagok felhasználására éppen tökéletesek lesznek. Ha pedig nagy a család, csak duplázd meg a hozzávalók mennyiségét!
Ha a fasírtot már unod, és a hamburgerpogácsa sem elég izgalmas, a köftét érdemes kipróbálnod: remek nyári klasszikus.

A köfte remek nyári klasszikus, amit ezúttal feltekerünk és egy wrap közepébe töltöttünk.
Tovább olvasomMég egy gyors fogás, ami hétköznapi vacsoraként és hétvégi ebédként is megállja a helyét – ha nevezhetjük pásztorpitének, ha nem.

Ha nevezhetjük még pásztorpitének, ha nem – ez a gyors, darált húsos raguval készült fogás még finomabb lesz, ha egy löttyintés vörösbor és egy csipet barna cukor is kerül darált húsos rétegbe.
Tovább olvasomHa kevés otthon a darált hús, és ti sokan vagytok, készítsd el ezt az olaszos hangulatú levest, aminek az íze a lasagnére emlékeztet.
Salátákban és szendvicsekben is finom, ráadásul egy-két napig biztosan eláll a hűtőben. Egy gyors húskenyér, amiben helyet kaptak kedvenc olasz fűszereid. És ha van még 10 perced, egy nagy adag reszelt sajtot is olvassz a tetejére.
A thai salátahajó diétás fogás, ami jó fűszeresen a legfinomabb, és sovány csirke- és pulykahúsból is jól fog sikerülni.

Megjelent az új Dívány-könyv!
Bálint Lilla, a Dívány szerzője új könyvében elmeséli, mi történt az irodalom és a művészvilág híres múzsáival a nagy szerelmek elmúlása után.
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés