Csípős-fokhagymás garnéla cukkinitésztával – fűszeres finomság, amivel kalóriákat spórolsz

A garnéla is remek a diétádban, hát még a cukkinitészta. Ezek mellett belefér egy adag édes-csípős szósz, egy kevés sajt és akár egy kis puha vaj is ebben a finomságban. Lényegében egy könnyű, meleg saláta ez, amit mediterrán hangulatban készítettünk el.

Amilyen egyszerű, olyan finom.
Amilyen egyszerű, olyan finom.wmaster890

Hozzávalók 2 személyre

  • 1 tk. puha vaj
  • 2 ek. étolaj
  • 40 deka tisztított garnélafarok
  • 2 kisebb darab cukkini
  • ízlés szerint só, bors, fokhagymapor, csili
  • 5 deka fekete olíva
  • 10 deka pecorino sajt a tetejére
  • 2 szál zöldhagyma zöldje apróra vágva
Recept idők

Elkészítés:

A befűszerezett garnélákat süsd meg néhány perc alatt a forró zsiradékok keverékén. Ha ezzel megvagy, spirálozd le a cukkinit, majd add a garnélához, és hagyd lefedve néhány percig. Ezek után add hozzá az olívát, a zöldhagymát, majd pecorinóval a tetején tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek