Ha van otthon mazsola, szórd meg vele a tetejét.Diana Miller
Hozzávalók 2 személyre
- 4 szelet csirkemell
- ízlés szerint só, bors, fokhagymapor
- 1 nagy ek. vaj
- 4 ek. olaj
- 3 ek. mascarpone
- 1 dl fehérbor
- 1 ek. barna cukor
- ízlés szerint só és zöld bors a mártáshoz
Elkészítés:
1. A csirkemelleket olajozd és fűszerezd be alaposan.
2. Serpenyőben vagy kontaktgrillben 5-7 perc alatt süsd készre.
3. A többi hozzávalót egyszerűen forrald össze 10 perc alatt, úgy, hogy a mascarponét csak a legvégén adod hozzá, amikor a tűzről levetted.
4. Locsold meg a húst a szósszal, és már ehetitek is!
TIPP: Ha igazán különleges köretet szeretnél mellé, mazsolás bulgurt válassz!