A heti csirkés finomságot a szósz és a köret teszi izgalmassá

Ha egy kicsit elegánsabbá tennéd ezt a népszerű alapanyagot, dobd fel egy kis mascarponés öntettel a tetején.

Ha van otthon mazsola, szórd meg vele a tetejét.
Ha van otthon mazsola, szórd meg vele a tetejét.Diana Miller

Hozzávalók 2 személyre

  • 4 szelet csirkemell
  • ízlés szerint só, bors, fokhagymapor
  • 1 nagy ek. vaj
  • 4 ek. olaj
  • 3 ek. mascarpone
  • 1 dl fehérbor
  • 1 ek. barna cukor
  • ízlés szerint só és zöld bors a mártáshoz
Recept idők

Elkészítés:

1. A csirkemelleket olajozd és fűszerezd be alaposan.

2. Serpenyőben vagy kontaktgrillben 5-7 perc alatt süsd készre. 

3. A többi hozzávalót egyszerűen forrald össze 10 perc alatt, úgy, hogy a mascarponét csak a legvégén adod hozzá, amikor a tűzről levetted. 

4. Locsold meg a húst a szósszal, és már ehetitek is!

TIPP: Ha igazán különleges köretet szeretnél mellé, mazsolás bulgurt válassz!

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek