A csirkemell is remek ehhez az olaszos fogáshoz.goncharovaia
Hozzávalók 2 személyre
A tetejére
- 4 közepes darab paradicsom meghámozva és apróra vágva
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 kisebb csokor bazsalikom
- 1 nagyobb karika lila hagyma
- 5 darab olajbogyó
- 2 ek. olívaolaj
- ízlés szerint só, bors, oregánó
A húshoz
- 40 deka csirkemell felszeletelve
- 15 deka mozzarella
- só, bors és egy kevés olaj
Elkészítés:
A tetejére a paradicsomos keveréket vágd nagyon apróra, majd ízesítsd és tedd félre.
A húst kend meg egy kis olajjal, fűszerezd be és grillezd meg. Még forrón tedd rá a felkarikázott sajtot, és hagyd 5 perc alatt ráolvadni. Erre kanalazd a jéghideg paradicsomos keveréket, majd tálald pirítós tetején, vagy akár parmezános házi tésztával.