Percek alatt kész van, és nagyon finom.JacquesPALUT
Hozzávalók 2 személyre
A raguhoz
- 2 nagyobb darab alma felkockázva
- 1 tk. puha vaj
- ízlés szerint só és sáfrány
- 2 nagy ek. barna cukor
- néhány csepp citromlé
A pástétomhoz
- 40 deka csirkemáj
- 1 ek. puha vaj
- 1 tk. barna cukor
- 1 ek. mascarpone
- ízlés szerint só, bors, majoránna
- 1 ek. mascarpone
- 0.5 kisebb fej vöröshagyma apróra vágva
- 1 nagy ek. olaj
Elkészítés:
A raguhoz egyszerűen melegítsd össze annak hozzávaóit 10 percen át, majd tedd félre.
A pástétommal sem lesz túl sok dolgod: a forró zsiradékok keverékén süsd meg a hagymát és a májat, majd egy aprítógépben pürésítsd össze a többi hozzávalóval. Frissen a legfinomabb.