Már csak a gomba hiányzik.Magrig
Hozzávalók 2 személyre
- 4 nagyobb darab csirkecomb
- 4 ek. olaj
- 2 ek. vaj
- 5 gerezd fokhagyma
- 2 szál póréhagyma felkarikázva
- 1 ek. liszt
- ízlés szerint só, bors, kakukkfű
- 0.5 darab citrom leve és héja (a tálaláshoz)
- 10 deka füstölt szalonna felkockázva
- 40 deka apró gombafej
- 2 nagyobb darab fehérrépa felkarikázva
Elkészítés:
Pirítsd össze a befűszerezett húst a szalonnnával és a zöldségekkel, majd tedd a sütőbe, és lefedve süsd készre 45 perc alatt (a gombát elég, ha csak az utolsó 10 percre adod hozzá). Piríts rá egy kis színt, és már tálalhatod is. Ha a levét egy kis liszttel besűríted, remek mártás lesz belőle.