A spárga is remekül illik hozzá.Love_Life
Hozzávalók 2 személyre
- 4 nagyobb darab csirkecomb
- 1 nagy ek. vaj
- 3 nagy ek. olaj
- a hús fűszerezéséhez só, bors, zúzott fokhagyma
- 1 közepes pohár görög joghurt
- 2 ek. tejföl
- 1 nagy ek. juhtúró
- 0.5 darab citrom héja
- 1 nagy csokor kapor, snidling, bazsalikom apróra vágva
Elkészítés:
A húst alaposan fűszerezd be sóval, borssal és fokhagymával, majd pirítsd le, és lefedve süsd készre.
A joghurthoz keverd a tejfölt, juhtúrót, sót és a zöldfűszereket, majd a citromhéjat.
A batátát vágd hasábokra, és bő, forró zsiradékban (olaj és vaj keverékében) süsd meg, majd sóval és rózsaborssal ízesítsd.