Egy nagy adag görögsaláta mellett, egy kevés reszelt sajttal és citromlével szeretjük legjobban ezeket a klassz, fűszeres csirkefalatokat, amik segítenek egy kicsit megidézni a nyarat. Ha a görögsalátát megunod, fokhagymás, görög joghurtos padlizsánsalátát dobj össze mellé.
Gyorsan és nagyon kevés zsiradékkal elkészül.Ihor Smishko
Hozzávalók
2 személyre
- 4
darab
bőrös csirkecombfilé
- 2
ek.
extraszűz olívaolaj
- ízlés szerint
füstölt paprika, fokhagymapor, só, frissen tört bors
- reszelt sajt és néhány csepp citromlé a tetejére
- Elkészítési idő: 45 perc
- Előkészítési idő: 10 perc
Elkészítés:
Szárítsd meg alaposan a húsokat, olajozd be, fűszerezd, majd bőrrel lefelé süsd legalább 20-25 percen át a légsütőben. Friss salátával és sült krumplival is nagyon finom.