Cipóban és tacohéjakban is tálalhatod.GMVozd
Hozzávalók 4 személyre
- 4 darab kisebb rozscipó a tálaláshoz
- 40 deka marhahús
- 20 deka főtt feketebab
- 20 deka csemegekukorica
- 3 ek. olaj
- 1 nagy fej vöröshagyma apróra vágva
- 5 gerezd zúzott fokhagyma
- 2 nagyobb kanál paradicsompüré
- ízlés szerint só, bors, kömény, füstölt paprikapor, római kömény, csili
- 1 tk. barna cukor
- 1 kevés víz
Elkészítés:
Pirítsd üvegesre a hagymát az olajban, majd keverd hozzá a húst. Ha kifehéredett, egyszerűen add hozzá a többi szükséges alapanyagot, és önts alá egy egy kis pohár vizet. Fűszerezd ízlés szerint, és főzd 10 percen át.
A rozscipókat skalpold meg óvatosan, majd vedd ki a közepét midnegyiknek. 5 percen át pirítsd mindegyiket a sütőben, majd ezekben tálald az elkészült babot.