Grillezve és olajban sütve is finom.grandriver
Hozzávalók 2 személyre
- 6 darab bőrös csirkecombfilé
- 0.5 darab citrom leve és héja
- 3 gerezd összevágott fokhagyma
- ízlés szerint só, bors, friss rozmaring
- 15 deka zsíros sajt lereszelve
- 2 ek. olaj
- 1 ek. vaj
Elkészítés:
A forró zsiradékok keverékén süsd készre kis lángon legalább 20 perc alatt a besózott húsokat, majd félidőben a fokhagymát is dobd mellé. Ha a hús megpuhult, fűszerezd, locsold meg pár csepp citromlével, és még melegen reszeld a tetejére a sajtot és egy kevés citromhéjat. Adj neki 10 perc pihenőt, és már fogyaszthatod is. Joghurtos-fokhagymás grillezett padlizsánsalátával is nagyon finom.