Az édeskés cékla és a kecskesajt remek páros, bebizonyítjuk!

Legyen szó néhány kekszfalatka tetején előételként vagy vendégváróként, esetleg tésztaszószként tálalva, az édeskés cékla a kecskesajttal örök és kikezdhetetlen barátságban van.

Hozzávalók 2 személyre

  • 0.5 kiló főtt cékla felcikkezve
  • 1 ek. vaj
  • ízlés szerint só, bors, rozmaring
  • 1 tk. barna cukor
  • 2 marék rukkola
  • 15 deka kecskesajt összemorzsolva
  • 1 ek. balzsamecet
Recept idők

Elkészítés:

Ezúttal salátát készítünk belőle, ami remek a vörös húsok és sült csirkemell mellett is. 

A céklát a forró vajban forgasd össze az ízesítőkkel, majd hagyd egy kicsit hűlni. A rukkola tetején, kecskesajttal díszítve tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek