Ha van otthon avokádó, egy kis guacamolét is készíts mellé.EzumeImages
Hozzávalók 2 személyre
- 10 deka chorizo felkockázva
- 10 deka főtt feketebab
- 10 deka csemegekukorica
- 2 ek. olívaolaj
- ízlés szerint füstöltpaprika-por, kömény, fokhagymapor, só, bors
- 0.5 fej vöröshagyma apróra vágva
- 4 darab tortillalap
- 1 ek. paradicsompüré
- 1 kevés víz
- 10 deka reszelt sajt
Elkészítés:
Dobd a sepenyőbe az olajat, a kolbászt és a hagymát, és pirítsd üvegesre. Néhány perc múlva keverd el a többi alapanyaggal (a sajtot kivéve), és fűszerezd be alaposan. Ha elkészült, töltsd meg a keverékkel a tortillalapokat, szórd meg sajttal és tekerd fel mindegyiket. Süsd készre a forrólevegős sütőben 10 perc alatt, majd hideg, fokhagymás tejföllel és guacamoléval tálald.