Próbáltad már a bruscettát brie sajttal és kalácson tálalva?

A hagyományos bruscetta is remek előételként, vagy akár gyors vacsoraként. Ebben a sajtos változatban ráadásul még gazdagabb és laktatóbb lesz olasz kedvencünk, amihez néhány napon szárított sonkaszelet is jól illik.

Kalácson és kenyéren is finom.
Kalácson és kenyéren is finom.Babett Paul

Hozzávalók 2 személyre

  • 4 szelet kalács
  • 1 ek. vaj
  • 4 nagyobb szelet brie sajt
  • 4 nagyobb darab hámozott paradicsom apróra vágva
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
  • 3 ek. olívaolaj
  • ízlés szerint só, bors, oregánó, bazsalikom
  • 2 ek. balzsamecet
Recept idők

Elkészítés:

Vajazd meg a kalácsot és olvassz a szeletekre sajtot. Amíg sül, forgasd össze a többi alapanyagot, és hidegen kalanazd a langyos, sajtos kalácsszeletek tetejére. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek