Krémesen és brokkolidarabokkal is finom.LauriPatterson
Hozzávalók 2 személyre
- 0.5 kisebb fej brokkoli rózsáira szedve
- 5 deci alaplé
- 1 ek. vaj
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
- 2 deci tejszín
- 2 ek. parmezán lereszelve
- 10 deka füstölt hal vagy felkockázott csirkehús a tálaláshoz
- ízlés szerint só, bors, rózsabors
Elkészítés:
Puhítsd meg a vajban a fokhagymát, majd dobd rá a brokkolit. Néhány perc után öntsd fel az alaplével, és puhítsd meg benne a zöldséget. Ha ezzel megvagy, krémesítsd a levest, majd ha még simábbra szeretnéd, szűrd le. Ezek után fűszerezd, add hozzá a tejszínt és a parmezánt, majd füstölt hallal vagy sültcsirke-kockákkal a közepén tálald.