Már csak a csirke hiányzik a tetejéről, és kész.A_Lein
Hozzávalók 2 személyre
- 25 dkg csirkemell
- 25 dkg (konzerv) barack felszeletelve
- 1 nagy ek. vaj
- 2 ek. napraforgóolaj
- 2 nagy marék rukkola
- 1 kisebb szál uborka apróra vágva
- 2 nagy marék jégsaláta összevágva
- 10 dkg összemorzsolt feta vagy kecskesajt
- ízlés szerint olívaolaj, fehér balzsamecet, só és bors
Elkészítés:
1. A befűszerezett csirkét a forró zsiradékok keverékében süsd készre, oldalanként 7-10 perc alatt.
2. Hagyd pihenni 10 percen át, majd csíkozd fel.
3. A saláta feldarabolt hozzávalóit alaposan forgasd össze, majd tálald 2 tányérba.
4. Egy kis olívaolajjal locsold meg, és alaposan sózd, borsozd.
Ha még pikánsabban szeretnéd, egy kis méz és csili is kerülhet a tetejére.