Mai kedvencünk: hidegen készülő barackleves téli fűszerekkel

Néhány kekszet tálalj mellé, és már el is készült ez a remek finomság. Csirkehús mellett, baconbe tekert májfalatkák oldalán is remek, de egy csípős indiai elé is jól illik.

Télen is nagyon finom
Télen is nagyon finomSunteya

Hozzávalók 4 személyre

  • 1 zacskó hidegen készülő vaníliás pudingpor
  • 5 dl narancslé
  • 1 dl konzervbarack leve
  • 1 késhegynyi
  • 15 dkg konzervbarack felkockázva
  • 1 késhegynyi mézeskalácsízű fűszerkeverék
  • 2 ek. tejföl
  • 1.5 dl tejszín (sovány)
Recept idők

Elkészítés:

1. Keverd el a pudingport a narancslével, amíg besűrűsödik.

2. Folyamatosan kevergetve add hozzá a többi folyékony halmazállapotú hozzávalót.

3. Ha krémes a levesed, kóstold meg, és ha szükséges, egy nagy evőkanál porcukrot is adj hozzá.

4. Keverd el a fűszerekkel, és add hozzá a barackot.

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek