Ezek a különlegességek mind fehér babból készültek

Olvasási idő kb. 2 perc

Néhány babkonzerv talán mindannyiunknál akad otthon a rosszabb időkre, és ha a megunod a csilis babot és a csípős burritót, akkor jövünk mi és e heti különlegességeink.

Fehér babból készülhet gyors casserole, remek levesek és különleges saláták is, a te dolgod csak annyi, hogy böngészd át a receptjeinket és jegyezd meg azt, amelyiket a legközelebb bevetnéd, ha egy gyors vacsorára van szükséged. 

Egy jó kis csőben sült bab, vagy szebbik nevén casserole következik. Ha tálaláskor néhány karika fűszeres, sült zabkolbászt is adsz hozzá, tökéletes lesz a végeredmény. 

Gyors saláta, ami fehér és vörös húsok mellett is tökéletes, főleg nyáron. A legjobb, ha egyből két adagot készítesz belőle.

Te is levesrajongó vagy, akárcsak mi? Lassan érkeznek a hűvösebb esték, de mi felkészülten várjuk mindegyiket egy-két olyan fogással, amik a nyaralás hangulatát idézik meg.  

A minestronénak talán nincs is olyan verziója, amit ne szeretnénk. Ezt főleg, mert ez a fajta az összes többinél laktatóbb. 

Pásztorpite új ruhában és új szinteken. Mi nehezen unjuk meg, főleg azért, mert millió változatban elkészíthető.  

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek