Egy kevés szerecsendió elég.Amy Mitchell
Hozzávalók
A krémhez
- 20 deka mascarpone
- 1 csipet szerecsendió
- 0.5 darab lime leve és héja
- 2 db alma lereszelve
- 5 ek. almaszörp
- 4 ek. barna cukor
- 20 deka natúr sajtkrém
- 1 mk. só
A tésztához
- 0.5 darab lime leve és héja
- 1.5 hagyományos bögre liszt
- 1 darab tojás
- 0.5 zacskó sütőpor
- 5 ek. cukor
- 1 mk. só
- 8 deka vaj felolvasztva
- 3 közepes darab alma lereszelve
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit keverd sűrű masszává, és ha szükségesnek látod, egy kanál tejföllel tedd folyékonyabbá. Süsd egy kisebb tortaformában tűpróbáig, majd ha kihűlt, víszintesen vágd ketté. A krém hozzávalóit alaposan keverd el, és és ezzel töltsd meg a minitortát. Porcukorral és egy kevés lime-héjjal díszítheted.