Apróra vágott paradicsommal és petrezselyemmel a tetején tálald.GMVozd
Hozzávalók 2 személyre
- 4 darab tortillalap a tálaláshoz
- 35 deka csirkemell felcsíkozva
- 2 deci görög joghurt
- 6 gerezd fokhagyma apróra vágva
- 1 kisebb darab cukkini felkockázva
- 4 ek. olívaolaj
- 25 deka színes kaliforniai paprika felcsíkozva
- ízlés szerint só, bors, paprika, kömény, csili, római kömény
- a tálaláshoz apróra vágott paradicsom és petrezselyem
Elkészítés:
A zöldségeket fűszerezd, majd süsd ressre az olajban a fokhagyma felével. A csirkét pihentesd a joghurtban a fokhagyma másik felével legalább fél órán át, majs süsd meg a húsokat is. Fűszerezd a csirkét, majd a kissé megpirított tortillalapoka tölts minden alapanyagból. Apróra vágott paradicsommal és petrezselyemmel tálald.