Sajtgolyókkal még tartalmasabb.Armando Rafael
Hozzávalók 2 személyre
A salátához
- 2 darab grépfrút megtisztítva, kockákra vágva
- 2 marék madársaláta
- 25 deka mozzarellagolyó
- 2 marék pisztácia megtisztítva
- 1 kisebb csokor friss citromfű összevágva
- 1 darab avokádó felcsíkozva
Az öntethez
- 1.5 deci görög joghurt
- 0.5 darab biogrépfrút leve és héja
- pár csepp citromlé
- ízlés szerint só, fahéj és zöld bors
- 1 nagy kanál méz
Elkészítés:
Alaposan tisztísd meg a pisztáciát (nem baj, ha sózott) és a grépfrútszeleteket is. Ha az alapanyagokat előkészítetted, forgasd össze, majd tálald két tányéron. Dolgozd össze az öntet hozzávalóit, majd öntsd kisebb tálkákba, és tálald a saláta mellett. Ha van otthon sópehely, abból is szórj egy keveset a tetejére.