Ez a téli panzanella bebizonyítja, hogy kedvenc salátád langyosan is finom

Imádjuk a panzanellát, nem is szégyelljük, már csak az utána elfogyasztott, szintén olasz hangulatú vödörnyi tiramisuról kell leszokni ahhoz, hogy az újévi életmódváltás tökéletes legyen.

Téli változatban is klassz a panzanella.
Téli változatban is klassz a panzanella.Thomas Barwick

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 szelet kovásszal készült kenyér
  • 30 deka paradicsom meghámozva és felkockázva
  • a grillezéshez olívaolaj
  • ízlés szerint só, bors, rozmaring, kakukkfű
  • balzsamecet és parmezán a tetejére
  • 30 deka főtt burgonya kockákra vágva
  • 1 darab kígyóuborka felkockázva
Recept idők

Elkészítés:

Grillezd meg a kenyérszeleteket és a paradicsomokat, vágd kockákra, és még melegen forgasd össze az ízesítőkkel. Ha ezzel megvagy, add hozzá az uborkát, a még langyos, pestóval elkevert, főtt burgonyát, és melegen tálald. Ha van otthon friss bazsalikom, abból is szórj a tetejére. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek