Év elején már éppen elege van az embernek a nehéz fogásokból, sültekből, és épp elég egy-egy gazdag, meleg saláta, jó leves vagy más finom, zöldséges vacsora és ebéd. Ha te is így gondolod, e heti receptválogatásunk neked szól!
Ez a vegán tészta éppen elég gazdag ahhoz, hogy ne legyen hiányérzeted a kimaradt hús miatt.
Egy kevés füstölt sajttal és akár pestóval és paradicsommal is finom a töltött burgonya, amit akár édesburgonyával is elkészíthetsz, ha azt jobban szereted.
Ha pizzára vágysz, de valami könnyebbet ennél, próbáld ki ezt az olasz levest, tele zöldségekkel és a tetején friss zöldfűszerekkel.
A pizza lightos változata tortillalapokon készül – nem az igazi autentikus változat, de sokkal gyorsabb és kalóriaszegényebb, mint az eredeti.
Édes és csípős is egyben ez a klassz leves, ha szereted a nem megszokott ízpárokat, ez biztosan be fog jönni.
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés