Ezek a kedvenc zöldséges receptjeink januárra

Olvasási idő kb. 2 perc

Növényi alapú fogásokkal kalóriákat spórolhatsz, vitaminokhoz juthatsz, és még az is megeshet, hogy mindezért nem kell nyers zöldségeket rágcsálnod, hanem egészen finom és egyszerű ételeket dobhatsz össze. Ezekből gyűjtöttünk össze néhányat így az év elejére.

Év elején már éppen elege van az embernek a nehéz fogásokból, sültekből, és épp elég egy-egy gazdag, meleg saláta, jó leves vagy más finom, zöldséges vacsora és ebéd. Ha te is így gondolod, e heti receptválogatásunk neked szól!

Ez a vegán tészta éppen elég gazdag ahhoz, hogy ne legyen hiányérzeted a kimaradt hús miatt.

Egy kevés füstölt sajttal és akár pestóval és paradicsommal is finom a töltött burgonya, amit akár édesburgonyával is elkészíthetsz, ha azt jobban szereted. 

Ha pizzára vágysz, de valami könnyebbet ennél, próbáld ki ezt az olasz levest, tele zöldségekkel és a tetején friss zöldfűszerekkel. 

A pizza lightos változata tortillalapokon készül – nem az igazi autentikus változat, de sokkal gyorsabb és kalóriaszegényebb, mint az eredeti. 

Édes és csípős is egyben ez a klassz leves, ha szereted a nem megszokott ízpárokat, ez biztosan be fog jönni. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek