Zöldborsó és csemegekukorica is mehet bele.LauriPatterson
Hozzávalók 2 személyre
- 6 deci csirkealaplé
- 1 deci tejszín
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 nagy marék friss spenót
- 20 deka marinált articsóka kissé felszeletelve
- ízlés szerint só, bors
- néhány csepp citromlé
- 1 nagy evőkanál frissen reszelt parmezán
- 15 deka főtt csirkemell
- 1 darab zellerszár apróra vágva
- 1 darab répa felkarikázva
Elkészítés:
Gyors változatban alapléből és maradék hússzeletekből készül ez a fogás, de ha van időd, akár egy külön adag csirkelevest is készíthetsz hozzá. Forrósítsd fel az alaplevet, puhítsd meg benne kissé a répát, majd egyszerűen add hozzá a tejszínt, fokhagymát, parmezánt, zellert, articsókát, és ízesítsd sóval, borssal és egy kevés citromlével. A friss spenótot a legvégén add hozzá, majd a felcsíkozott hússzeletekkel a tetején tálald.