Ha megunod sajtosan, tojással és szarvasgombaolajjal tálald.Maria_Lapina
Hozzávalók 2 személyre
- 25 deka fagyasztott spenót
- 4 deci alaplé
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 1 csapott evőkanál barna cukor
- 2 deci főzőtejszín
- 1 fej sütőben sült fokhagymagerezd a tetejére (elhagyható)
- 10 deka reszelt trappista sajt
Elkészítés:
A sajtból halmozz kis kupacokat egy sütőpapírra, és készíts belőle sajtcsipszet a tálaláshoz. Dobd az alaplébe a spenótot és a fokhagymát, majd adj nekik 10 percet. A végén krémesítsd egy turmixban, add hozzá a tejszínt és ízesítsd. A sajtcsipsszel és a (sült fokhagymával) a tetején tálald. Ha megunod sajtosan, tojással és szarvasgombaolajjal tálald.