Fűszeres-kolbászos tészta – jó sok friss zöldséggel lesz egészségesebb

A jó kis sült kolbászkockák nagyon klasszul feldobják a tésztát, főleg, ha egy otthon gyúrt házi változatról van szó. Ha pedig egészségesebb változatban gondolkodsz, apróra vágott zellerszárat, koktélparadicsomot és snidlinget is adj a végeredményhez.

Dupla adagban is készíthető.
Dupla adagban is készíthető.rudisill

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 darab zellerszár
  • 10 deka koktélparadicsom
  • 1 kis csokor snidling apróra vágva
  • 15 deka mascarpone
  • 2 nagy evőkanál majonéz
  • 10 deka füstölt kolbász felkockázva
  • 10 deka trappista sajt lereszelve
  • ízlés szerint só, rózsabors, őrölt kömény
  • 2 bögre bármilyen száraztészta
  • 1 evőkanál csípős szósz
  • 1 evőkanál paradicsompüré
  • 2 evőkanál ketchup
Recept idők

Elkészítés:

Főzd ki lobogó, sós vízben a tésztát, közben pirítsd meg a kolbászkockákat. A többi hozzávalót egyszerűn keverd el egymással, és ha a tészta kész, forgasd össze a kolbásszal és a szósszal. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek