Fokhagymával és parmezánnal a legfinomabb.nerudol
Hozzávalók 2 személyre
- 2 adag spagetti vagy más száraztészta
- 2 nagyobb darab avokádó
- 3 nagyobb gerezd zúzott fokhagyma
- 3 evőkanál reszelt parmezán
- ízlés szerint só és rózsabors
- 15 deka zöldborsó
- 15 deka zöldbab
- 1 deci tejszín
- 1 evőkanál puha vaj
Elkészítés:
Kissé párold meg a zöldborsót és a babot, majd add a forró vajhoz a fokhagymával együtt és futtasd át rajta. A tésztát lobogó, sós vízben főzd készre. Az avokádót pürésítsd a tejszínnel, ízesítsd és add hozzá a parmezánt is, majd forgasd össze a tésztával és a zöldségekkel. Friss petrezselyemmel a tetején tálald, és ha van otthon aszalt paradicsom, abból is adj hozzá.