Egy egyszerű tortaformában is készülhet.Brett Stevens
Hozzávalók 4 személyre
- 8 darab réteslap
- 35 deka spenót
- 15 deka kecskesajt
- 1 kis fej hagyma
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 10 deka vaj
- néhány csepp citromlé
- ízlés szerint só, bors és szezámmmag
Elkészítés:
A vaj felén párold össze a spenótot a fokhagymával, majd ízesítsd citrommal, sóval, borssal és add hozzá a sajtot is. A maraék vajat is olvaszd meg, kend meg vele a lapokat és tetszés szerint oszlasd el rajta a tölteléket. Tekerd fel, vagy vágd háromszögekre, szórd meg a tetejét szezámmaggal, és 20 perc alatt süsd készre a forró sütőben. Ha krémesebben szeretnéd, egy kevés natúr krémsajtot is adj a töltelékhez.