Ha nem vagy vega, de szívesen ennél egy kicsit több zöldséget, csak nincs ötleted, hogyan lehet belőlük igazán finom fogásokat sütni és főzni, próbáld ki ezt a néhány receptet. Van köztük édesburgonyás, fűszeres tofu és egy vega Wellington-bélszín is, amit akár ünnepekkor is bevethetsz.
Ez az édesburgonyás palacsinta lágytojással igazán jó kis vacsora. Még különlegesebb lesz, ha csípősen készíted el.
Klasszikus vegetáriánus étel a tofu, amit különböző köretekkel, amolyan teriyakiszerűen akár menő vendégvárónak is felturbózhatsz .
Bár a Wellingon-bélszín húsmentesen nyilván már nem bélszín, de hidd el, így is nagyon tápláló és finom! Különösen, ha szereted a tököt.
A cikk az ajánló után folytatódik
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés
Még a csilis babot is el lehet készíteni hús nélkül. Kell hozzá padlizsán – a többit mondjuk a receptben!
Ez a spárgás pite kiadós vega vacsora az egész családnak. Jó sok sajttal, erdeigomba-raguval igazán ínyenc fogás.