Bármelyik friss zöldfűszer jól illik hozzá.Chunyip Wong
Hozzávalók 2 személyre
- 15 deka chorizo apróra vágva
- 4 darab felaprított fokhagymagerezd
- 2 nagyobb darab kaliforniai paprika
- 4 darab apróra vágott, meghámozott paradicsom
- ízlés szerint só, bors, csili, bazsalikom
- 2 adag spagetti
- frissen relszelt parmezán a tetejére
- 2 nagy evőkanál mascarpone
- 2 evőkanál paradicsompüré
Elkészítés:
Lobogó, sós vízben főzd meg a tésztát, közben süsd meg kissé a kolbászokat. A kisült zsírban forgasd meg a friss paprikát és paradicsomot, majd keverd el benne a tésztát. Add hozzá a paradicsompürét és mascaponét, majd fűszerezd ízlés szerint. Friss petrezselyemmel és parmezánnal a tetején tálald.