Tortaformában is készítheted.Brett Stevens
Hozzávalók
- 1 marék mazsola
- 20 deka liszt
- 1 marék pekándió durvára vágva
- ízlés szerint narancshéj, fahéj, szerecsendió
- 1 mokkáskanál só
- 1 teáskanál sütőpor
- 1 mokkáskanál szódabikarbóna
- 3 darab tojás enyhén felverve
- 175 ml napraforgó olaj
- 20 deka barna cukor
- 20 deka répa finomra lereszelve
Elkészítés:
Keverd el a tojásokat az olajjal, majd mehet hozzá a répa és a cukor is. Sorban add a keverékhez a többi alapanyagot, majd öntsd egy szilikonformába, és 180 fokon vastagságtól függően úgy 40 perc alatt süsd készre. A tökéletes végeredményért a tetejére narancshéjjal és narancslével ízesített, enyhén édesített sajtrkrémet kanalazz, és szórd meg pekándióval.