Hétvégén van idő egy egyszerű sóskaramell-szószt is készíteni mellé.Joff Lee
Hozzávalók
- 115 gramm liszt
- 115 gramm teljes kiőrlésű liszt
- 10 deka barna cukor
- 1 teáskanál sütőpor
- 1 mokkáskanál só
- 1 nagyobb teáskanál fahéj
- 5 evőkanál napraforgóolaj
- 5 evőkanál tej
- 2 darab tojás
- 2 darab alma meghámozva és lereszelve vagy apró kockákra vágva
- 6 deka tejkaramella apróra vágva
Elkészítés:
Egyszerűen dolgozd el egymással a száraz hozzávalókat és a folyékonyakat is, majd a két masszát dolgozd össze egymással egy nagyobb tálban. Borítsd egy szilikon torta- vagy kuglófformába, majd süsd közepesen forró sütőben 45-50 percen át, tűpróbáig.