Egy kevés szezámmaggal szórd meg a tetejét, ha elkészült.Juanmonino
Hozzávalók 1 személyre
Ezek mennek a grillre:
- 25 deka csirkecombfilé
- 3 szelet ananász
- 1 darab banán hosszában elfelezve
A mázhoz
- 1 evőkanál méz
- 2 evőkanál szójaszósz
- 2 evőkanál olívaolaj
- 2 evőkanál ananászlé
- 1 csapott mokkáskanál cayenne-bors
- néhány csepp citromlé
- ízlés szerint só és bors
- olívaolaj
- 1 kis kanál gyömbér lereszelve
- 1 evőkanál szezámmag (a tetejére)
Elkészítés:
Kissé sózd be a csirkét és olajozd meg a gyümölcsökkel együtt, majd tedd a grillre és süsd félkészre. Ha ezzel megvagy, keverd el egymással a máz alapanyagait, majd kend meg vele a húst és a gyümölcsöket is, majd süsd készre néhány perc alatt. Egy kevés szezámmaggal szórd meg a tetejét, ha elkészült.