Friss uborkával még egészségesebb.Angelafoto
Hozzávalók 2 személyre
- 1 bögre kuszkusz
- 2 kisebb darab alma apróra felkockázva
- 1 kisebb csokor petrezselyem
- 1 darab gránátalma magjai a tetejére
- 1.5 bögre forró alaplé
- 1 csokor menta apróra vágva
- 0.5 kisebb darab biocitrom leve és héja
- ízlés szerint só, bors, oregánó
- 1 marék pirított fenyőmag a tetejére
- 0.5 darab uborka apróra vágva
Elkészítés:
Készítsd el a kuszkuszt úgy, hogy leöntöd a forrásban lebő alaplével, majd letakarod és 10 percet állni hagyod. Ha ezzel megvagy, egyszerűen forgasd össze a többi hozzávalót, majd hagyd kihűlni a salátát. Fűszerezd és a gránátalmával a tetején tálald.