Ha sárgadinnyével már meguntad, készítsd el sárgabarackkal és ananásszal is, úgy sem fogsz csalódni benne.
Vaníliás sárgadinnyelekvárral tálald.Redaco
Hozzávalók
- 1 kisebb fej sárgadinnye felkockázva
- 1 deci grappa
- 3 evőkanál porcukor
- 1 evőkanál grenadinszirup
- 5 darab tojássárgája
- 0.5 bögre tejszín
- 1 mokkáskanál só
Elkészítés:
Turmixolj simára a tejszínen kívül minden hozzávalót, majd egy tálban vizgőz fölött keverd, amíg világos színű, kissé sűrű lesz. Ezek után vedd ki és tedd a tálat jeges vízbe. Hűtsd le kissé, majd keverd el benne a felvert tejszínt. Tedd egy szilikontepsibe vagy őzgerincbe, és fagyaszd le a vágható állag eléréséig, vagyis legalább 5 órán át.