Mi a végén friss olasz fűszerekkel szórtuk meg és házi széles metélt tetején kínáltuk egy kevés limoncellóval készült, mentás limonádéval.
A zöldfűszereket mindig csak a végén add hozzá.LauriPatterson
Hozzávalók
- 6 darab csirkecomb kettévágva
- ízlés szerint só, bors, olívaolaj, cayenne-bors, pirospaprika, füstölt paprikapor
- 3 evőkanál fekete olívabogyó
- a tetejére friss bazsalikom és oregánó
- 6 gerezd fokhagyma összetörve
- 1 fej hagyma felaprítva
- 1 darab piros kaliforniai paprika
- 1 szál répa
- 30 deka barna csiperke
- 1.5 deci vörösbor
- 20 deka hámozott paradicsom
- 1 kis doboz paradicsompüré
Elkészítés:
Az egyik serpenyőben süsd meg egy kevés olajon a húsok minden oldalát, a másikban dinszteld meg a hagymákat néhány perc alatt. Ezek után mehet rájuk a többi zöldség is. Néhány perc múlva tedd a zöldségekre a húsokat, és az olívabogyón és a zölfűszereken kívül minden hozzávalót adj hozzá. Főzd úgy 35 percig, majd keved el a zöldfűszerekkel és az olívával, és vedd le a tűzről.