Ha pedig a konyhai rutinod páratlan, akkor is érdemes tovább olvasnod: néhány speckó szörpöt hoztunk, amit sütemények krémjébe, koktélokba és gyümölcslevesekbe is keverhetsz extra ízesítőként.
Nem is kell megállnod annál, hogy pohárból fogyaszd ezt az egresszörpöt: szuper lesz nyári gyümölcskrémlevesek tetején, de egy sajttorta krémjében is jó helye van.

Igazi frissítő, ami hagyományos változatban teljesen gyerekbarát, az esti bulikon pedig remek koktélalap lehet.
Tovább olvasomHa nagyon megszereted ezt a klassz fekete ribizlis szörpöt, próbáld ki egy kanál mézzel elkeverve, vajas kalácsszeletre csorgatva is.

Egy finom vaníliapuding tetején, limonádéban és egy szelet süteményt lelocsolva is finom, és egy csokiganache-nak is extra aromákat ad.
Tovább olvasomAz ibolyaszörp önmagában is finom, de jeges, kávés koktélokban, egyszerű fagyikon és salátaöntetbe keverve is sikered lesz vele úgy, hogy közben nem is kellett sokat dolgoznod az extra hozzávaló elkészítésével.

Önmagában is finom, de jeges, kávés koktélokban, egyszerű fagyikon és salátaöntetbe keverve is sikered lesz vele úgy, hogy közben nem is kellett sokat dolgoznod az extra hozzávaló elkészítésével.
Tovább olvasomA gyömbér nemcsak egy egzotikus fűszer, de hasznos is a szervezetednek, főleg, ha gyulladáscsökkentő, vitaminokkal teli alapanyagot keresel, ami még az emésztésedet is javítja.

Miután elég limonádét ittál belőle, egy jeges gyümölcssorbet-ban is adj neki egy esélyt.
Tovább olvasomNem csináltuk túl nagy adagban, így biztosan nem lesz ideje megromlani a hűtőben. Ha mégis ettől tartasz, csorgass ebből a citrusos szörpből keveset egy-egy tányér jéghideg madártej tetejére is.

Ezzel a triplán citrusos sziruppal tökéletes nyári frissítőket készíthetsz. Ha szereted a kesernyés ízeket, egy nagy pohár hideg tonikban is próbáld ki.
Tovább olvasom