Ha a szilvát mással helyettesítenéd, akár aszalt barackkal vagy vörös áfonyával is készítheted.
Langyosan, pirított kalácsszeleteken a legjobb, egy kevés rukkolával a tetején.Elena Pavlova
Hozzávalók
- 35 deka csirkemáj
- ízlés szerint só, rozmaring, bors
- 1 kisebb marék aszalt szilva kockákra vágva
- 1 teáskanál barna cukor
- 2 evőkanál puha vaj
- 3 evőkanál olaj
Elkészítés:
Kissé forgasd meg az olajban a májszeleteket, majd mehetnek a forró kontakrgrillbe 6-7 percre. Ha megsültek, tedd a vajjal és a fűszerekkel egy aprítógépbe, dolgozd krémesre, majd keverd bele a szilvadarabokat is. Langyosan a legfinomabb, és ha igazán különlegesre szeretnéd, mézes-borsos gránátalma is kerüljön a májas szeletek tetejére.