Ezer változatban finom, a lényeg, hogy grillezz hozzá paprikát, és adj hozzá valamit, amitől egy kicsit savanykás, és két másik hozzávalót, amitől csípős és édes lesz. Grillsajtok, egyszerű húsok tetején egyszerűen fenomenális.
Ebben van a csilik helye!losinstantes
Hozzávalók
- 2 darab sárga kaliforniai paprika
- 1 darab piros kaliforniai paprika
- 2 darab paradicsom meghámozva
- ízlés szerint cayenne-bors, füstöltpaprika-por, só és frissen tört zöld bors
- 1 teáskanál méz
- 2 evőkanál fehérborecet
- 3 evőkanál olaj
- 2 evőkanál olívaolaj
Elkészítés:
Grillezd meg alaposan a beolajozott zöldségeket, majd vágd nagyon apró darabokra és dolgozd el jól a fűszerekkel és az olívaolajjal. Ha ezzel megvagy, tedd néhány órára a hűtőbe, hogy az ízek tökéletesen összeérjenek.