Ha azok közé tartozol, akik valamiért nem bírják a kókuszt, készítsd egyszerű vaníliás vagy csokis kekszekkel, de akár cukormentes is lehet az alapja, ha inkább spórolnál a kalóriákkal.
Hozzávalók
- 1 zacskó kókuszos keksz összetörve (kb. 18-20 deka)
- 5 deka vaj felolvasztva
- 3 doboz natúr sajtkrém
- 3 cl kókuszlikőr
- 30 deka sárgabarack felkockázva
- 5 evőkanál porcukor
- 1 mokkáskanál só
- néhány csepp citromlé
- 1 nagy evőkanál tejföl
- 2 deci felvert tejszínhab
- 1 zacskó expressz zselatin
- 3 evőkanál baracklekvár
Elkészítés:
A kekszet dolgozd össze a vajjal és egy kisebb befőttesüveg aljával nyomkodd egy mini tortaforma aljára, majd tedd a hűtőbe.
A krémhez az összes hozzávalót dolgozd össze a zselatinnal, majd forgasd bele a gyümölcsöket. (A cukrot édesítővel is helyettesítheted, és akár ízlés szerint változtathatsz a mennyiségén, ha édesebben szereted a krémet.) Halmozd az egészet a kekszes réteg tetejére, és pihentesd legalább egy órán át a hűtőben.