Ha még egészségesebben készítenéd, egy nagy adag cukkinit és édesburgonyát is puhíts a raguba és törj bele egy kevés fokhagymát is.
A sütőben egy kevés sajtot is rápiríthatunk.Alleko
Hozzávalók
- 1 nagy evőkanál puha vaj
- 1 kiló csirkemell felcsíkozva
- 3 gerezd fokhagyma összetörve
- ízlés szerint só, fehér bors
- 1 bögre ementáli sajt lereszelve
- 1 darab póréhagyma felszeletelve
- 2 evőkanál étolaj
- 1 doboz krémsajt
- 2 deci alaplé
- 5 deka parmezán lereszelve
Elkészítés:
A forró zsiradékok keverékén puhítsd meg a hagymákat és a húst, majd ha a hús kifehéredett, add hozzá az alaplevet és a krémsajtot is. Ezek után mehet hozzá a sajt, majd vedd le a tűzről, ízesítsd és tálald frissen főtt házi tészta vagy párolt rizs tetején.