Mogyoróvaj-rajongó vagy? Tálald csirkemellel és ananászos raguval!

Érdemes adnod egy esélyt a mogyoróvajnak a húsok mellé kínált ragukban is, mert jóval finomabb, mint amikor az üvegből kanalazva kóstolod meg először.

Ebben a finomságban egy kis szójaszósz, tejszín és ananász dobja fel a mogyoróvajas csirkét.

Kis adagban is jól laktat.
Kis adagban is jól laktat.Mariha-kitchen

Hozzávalók

  • 3 evőkanál mogyoróvaj
  • 3 evőkanál étolaj
  • 40 deka csirkemell felkockázva
  • 1.5 deci tejszín
  • ízlés szerint só, bors, juharszirup, csili
  • 1 bögre ananász felkockázva
  • 1 evőkanál szójaszósz
Recept idők

Elkészítés:

Süsd fehéredésig a húst a forró olajon, majd add hozzá sorban az összes többi hozzávalót, és puhítsd néhány percig kis lángon, fedő alatt. Frissen párolt petrezselymes-korianderes rizzsel és lime-szeletekkel tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek