Naná, hogy minden vörös húsnak jól fog állni ez a különleges grillpác. Ha egy adag balzsamecetes sültzöldség-salátát is készítesz mellé parmezánnal, akkor már nem is kell a tökéletes vacsorához semmi más, esetleg a megmaradt vörösborból egy-egy pohár.
Báránnyal is remek.grandriver
Hozzávalók
- 1 kisebb fej apróra vágott vöröshagyma
- 1 teáskanál kakukkfű
- 2 nagy evőkanál olívaolaj
- 2.5 deci vörösbor
- 1 teáskanál rózsabors összetörve
- 1 teáskanál méz
- 1 teáskanál vörösborecet
- 1 evőkanál szójaszósz
Elkészítés:
Rázd össze egymással jól a hozzávalókat, majd legalább fél órán át pihentesd a keverékben a hússzeleteket. Sütés előtt sózd meg őket kissé, majd mehetnek a forró olajba vagy grillrácsra.