Egy adag medvehagymás tojáskrémnél nem is kell egyszerűbb és finomabb vacsora

Egyelőre nem tilos a szabadban kirándulni, és azoknak, akik megteszik, feltűnhet, hogy a sok nehézség mellett egy kis örömmel is számolhatunk: a medvehagyma ugyanúgy terem, mintha mi sem történt volna. Ennek örömére néhány medvehagymás receptet hoztunk, ez a gazdag fokhagymás aroma sokkal több ételbe illik, mint gondolnád.

Csak dobd össze a tojáskrémet ugyanúgy, ahogy szoktad, és tedd még finomabbá egy adag medvehagymával. Ha melegen jobban szereted, egy adag sült hagymával és füstölt sajttal grillezd néhány szelet kenyéren. 

Hozzávalók 4 személyre

  • 8 darab keményre főtt tojás apróra vágva
  • 1 kisebb csokor medvehagyma apróra vágva
  • 1 mokkáskanál barna cukor
  • ízlés szerint só, kömény és bors
  • 1 nagy evőkanál puha vaj
  • 1.5 deci tejföl
  • 2 evőkanál majonéz
  • 1 nagy evőkanál mustár
Recept idők

Elkészítés:

Az egésszel csak annyi dolgod lesz, hogy alaposan eldolgozod egymással a hozzávalókat, sózod ízlés szerint, és adsz neki pár órát a hűtőben. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek