Ha maradt egy adag húsos ragu, de már már nem elég arra, hogy mindenki jóllakjon, keverd el egy kevés vajjal, natúr sajtkrémmel és fűszerezd kedvenceiddel, így lehet belőle klassz kenyérfeltét reggelire és vacsorára. Melegszendvicseken is tökéletes.
Hozzávalók
- 1 nagy evőkanál puha vaj
- 15 deka natúr sajtkrém
- 2 bögre maradék pörkölt vagy más húsos ragu (szaft nélkül)
- ízlés szerint só, bors, bazsalikom
Elkészítés:
Az egésszel annyi dolgod lesz, hogy az aprítógépbe dobod a hozzávalókat, majd ízlés szerint fűszerezed. Készítheted paprikás-köményesen, füstölt sajttal, vagy akár ebben az olaszos változatban is. Egy-egy szelet sűrű rozskenyéren egy nagy adag sajttal klassz és kiadós vacsora lesz még egy kis adag maradékból is.