Avokádókrém sosem volt még ennyire fenszi: kapros guacamolefalatkák kaviárral

Ha épp nincs kedved a konyhában szobrozni, de mégis jól jönne valami új és különleges fogás, esetleg olyan előétel, ami még egészséges is, piríts kenyeret, pakolj rá egy kis kapros avokádókrémet, és kanalazz rá egy kis kaviárt.

Egy kevés rukkolás-barackos saláta illik hozzá a legjobban, de akár lazacszeletekkel vagy buggyantott tojással is tálalhatod. Előételnek és gyors reggeliként is klassz fogás, amit akár rozskenyérrel is elkészíthetsz.

Vendégeknek így tálald.
Vendégeknek így tálald.olgaza

Hozzávalók 1 személyre

  • 2 szelet rozskenyér
  • 1 darab avokádó
  • 2 teáskanál kaviár (fekete, vörös)
  • 1 nagy evőkanál citromlé
  • 1 evőkanál majonéz
  • só és bors ízlés szerint
  • 1 teáskanál friss kapor összevágva
Recept idők

Elkészítés:

Törd össze az avokádót, majd ízesítsd a kaporral, majonézzel, citrommal, sóval és borssal. Pirítsd meg a kenyérszeleteket, halmozd rá a kapros guacamolét, és arra kanalazd a kaviárt. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek